Tmavá bio čokoláda AJALA - Dezertina
Kód: 994/S272Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
MISIA ČOKOLÁDY AJALA
Chceme ukázať, ako naozaj chutí pravá čokoláda pripravená len z výberových kakaových bôbov a trstinové šťavy. Taká čokoláda, ktorá nie je nezdravou cukrovinkou, ale naozajstným pokrmom bohov plným chuti a zdraviu prospešných látok. Chceme vytvárať udržateľné vzťahy medzi nami, farmármi a ľuďmi milujúcimi čokoládu a zodpovedným prístupom sa starať o blaho našej planéty.
Výroba čokolády sa stala zabudnutým umením. Pritom ešte za prvej republiky bolo Československo tretím najväčším spracovateľom kakaových bôbov na svete. S Ajalou nadväzujeme na túto tradíciu a snažíme sa robiť s pomocou starých metód a moderných postupov tu najlepšiu čokoládu na svete.
Používame výberové kakaové bôby z overených destinácií, ako sú Stredná a Južná Amerika. Dbáme na to, aby išlo o pôvodné oblasti, kde boli bôby pestované odjakživa. Vďaka tomu vieme, že je o rastliny výborne postarané. Dôkazom je jeho výborná chuť, s ktorou sa bežné kakaové bôby nemôžu porovnávať.
Všetky naše čokolády osobne vyrábame v Česku, konkrétne v Brne. Len tak môžeme zaručit 100% kvalitu a zodpovedný prístup ku každej jednotlivej tabuľke.
Všetko súvisí so všetkým a vytváranie udržateľných vzťahov s dodávateľmi a prírodou je našou najväčšou prioritou. S farmármi spolupracujeme buď priamo alebo čo najtesnejšie. Dostanú tak za kakao viac peňazí, zlepšia kvalitu svojho života a majú väčšiu motiváciu starať sa o kakaovníky ešte lepšie. Výberové kakao rastie v tieni vysokých stromov, takže jeho pestovanie prispieva k záchrane pralesa. Na obaly využívame ručne tlačené papiere Calico z Česka a snažíme sa nachádzať miestne zdroje aj pri daľších surovinách.